Valg af Oral-B børstehoved

Valg af Oral-B børstehoved

En tandbørste er ikke bare en tandbørste, og sådan er det også, når det kommer til elektriske tandbørster. Derfor findes der også hele otte forskellige børstehoveder til Oral-B, som alle har hver deres specielle egenskab.

Børstehovederne TriZone, FlossAction, Dual Clean, Precision Clean, 3D White & Sensitve Clean passer til alle Oral-B eltandbørster, hvorimod børstehovedet Sonic kun passer til Pulsonic tandbørsten. Nedenfor har jeg forsøgt at forklare de forskellige børstehoveders egenskaber, så du er bedre rustet til at vælge de helt rigtige børstehoveder til din tandbørste.

 

Oral-B børstehoved TriZone
Oral-B TriZone

 

 

Vi starter med Oral-B TriZone børstehovedet, som er et af de nye Oral-B børstehoveder. TriZone bruger en helt ny innovativ teknik kaldet tre-zoners teknologi. Teknologien sørger for, at du får en god overfladerengøring samt en dybdegående rengøring mellem tænderne. TriZone er overlegen med hensyn til plakfjernelse, når man sammenligner den med en almindelig manuel tandbørste.

 

 

 

 

Oral-B børstehoved Dual Clean
Oral-B Dual Clean

 

 

Oral-B Dual Clean er ligesom TriZone et af de nye medlemmer af Oral-B-familien. Dette børstehoved er en ægte 2-in-1, med to forskellige bevægelige børstehoveder. De to børstehoveder giver dig en sublim rengøring, også de steder i munden hvor det normalt kan være svært at nå. Sidst men ikke mindst, så fjerner Dual Clean mere plak end en almindelig tandbørste.

 

 

 

 

 

Oral-B børstehoved Precision Clean
Oral-B Precision Clean

 

 

De fleste danskere kender sikkert Oral-B Precision Clean børstehovedet fra det lokale supermarked, hvor det er fast inventar ved kassen. Dette børstehoved giver dig mulighed for, at rengøre dine tænder selv på de mest ufremkommelige steder i munden. Precision Clean er det mest solgte børstehoved.

 

 

 

 

 

Oral-B børstehoved 3D White
Oral-B 3D White

 

 

Oral-B 3D White er designet og udviklet, så det nænsomt fjerner pletter på tænderne. Dette børsthovedet har en tandlægeinspireret gummipolerkop, som gør dine tænder naturligt hvide. Som alle de øvrige Oral-B børstehoveder, så fjerner 3D White mere plak end en normal tandbørste.

 

 

 

 

 

Oral-B børstehoved Sensitive
Oral-B Sensitive

 

 

Hvis du har tendens til ømt tandkød, skal du kigge efter Oral-B Sensitive Clean børstehoveder. Dette børstehoved giver dig en nænsom børstning, og det er ideelt til følsomme tænder og tandkød. Selvom Sensitive Clean er blid ved tænder og tandkød, er det også effektivt til at fjerne plak.

 

 

 

 

 

Oral-B børstehoved Sonic
Oral-B Sonic

 

 

Det eneste børstehoved som ikke passer til alle Oral-B tandbørster, er det nye Oral-B Sonic børstehoveder. Det passer kun til Pulsonic tandbørsten, som bygger på den nye sonisk teknologi der giver 31.000 vibrationer pr. Minut. Denne teknologi fjerner plak og overfladepletter effektivt, med CrissCross® børster, der er placeret i forskellige retninger, så de når bedre ind mellem tænderne.

 

 

 

 

Oral-B har tænkt på hele familien og har lanceret serien Oral-B Stages Kids, som er dekoreret med forskellige Disney figurer som f.eks. Mickey Mouse og Cars. Disse tandbørstehoveder er lavet så de blidt børster børnenes tænderne. Stages Kids er sjove for børn at se på, og giver dem en positiv oplevelse. Bruger du denne model, vil dit barn for fremtiden forbinde tandbørstningen med noget positivt og sjovt.

Hvis du fortsat er i tvivl om valg af Oral-B børstehoved, vil jeg anbefale dig at tage en snak med din tandlæge.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)