Privatlivspolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på dental24.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos dental24.dk. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret SSL forbindelse gennem Webshopsystemet og godkendt af Nets.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen computer. Det er desuden muligt at gemme dine adresseoplysninger til næste gang du besøg os. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af din ordre. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på en ukrypteret form, og gemmes i 5 år i flg. krav fra bogføringsloven. 
Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos dental24.dk på en måde, så du senere kan logge ind og se/ændre status. Desuden registrerer vi din IP-adresse hvorfra evt. køb foretages. Informationerne bliver normalt ikke brugt, men kan trækkes frem i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Hos dental24.dk anvender vi logstatistik til at opsamle information, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft samt hvor på websitet det forlades m.v. Dette har bl.a. til formål at forbedre funktionalitet og sortiment.