Oral-B TriZone eltandbørste

Oral-B Trizone 5000
Oral-B Trizone 5000

Når alt kommer til alt, så er en tandbørste ikke bare en tandbørste. Det er utroligt vigtigt at bevare sine tænder samt kvaliteten af sine tænder på bedst mulig vis. Vi skal bruge vores tænder resten af vores liv, og der er vitterligt ingen af os mennesker, som nogensinde ønsker at gå med gebis.

Så hvorfor ikke gøre det på den nemmeste, billigste og absolut mest effektive måde?

I stedet for at betale rigtig mange penge for at gå til tandlægen, eller bruge al sin tid på at børste sine tænder meget langsomt med en almindelig tandbørste, så kan man bruge en Oral-B TriZone eltandbørste, som desuden også er det mest anbefalede tandbørstemærke af tandlæger i hele verden.

Fordelene ved Oral-B TriZone eltandbørste

Der er rigtig mange fordele ved at anskaffe sig en Oral-B TriZone eltandbørste frem for en helt almindelig tandbørste. Nogle af de vigtigste fordele ved en TriZone i forhold til en almindelig tandbørste er følgende:
• Dyb tre-zoners børstning, som giver sundere tandkød samt flottere og renere tænder.
• Fejende børster, som kommer helt ind mellem tænderne og fjerner madrester meget effektivt.
• Giver en langvarig, ren og frisk følelse i munden.
De tre børstezoner renser de bagerste tænder bedre og giver tændernes overflader en bedre og mere grundig rengøring. I forhold til andre eltandbørster har en Oral-B TriZone eltandbørste flere pulseringer i minuttet og flere fejende bevægelser i minuttet, hvilket er med til at give et langt bedre resultat.

En mere sikker og effektiv tandbørstning

En TriZone eltandbørste har mange gode funktioner. Blandt andet er der timere og sensorer, der gør, at du ikke børster for hårdt, at du børster dine tænder i de anbefalede to minutter samt sørger for, at du oplever og opnår en mere nænsom børstning. Desuden hjælper tandbørsten med at reducere plak, og polerings-funktionen fjerner grimme pletter på tænderne.

Tilhørende tandbørstehoved

Et Oral-B TriZone tandbørstehoved er designet som et normalt tandbørstehoved, som fjerner op til 100 % mere plak hvilket giver overlegne resultater. Alt i alt giver en Oral-B TriZone eltandbørste et langt bedre og flottere resultat end en helt almindelig tandbørste.

Hvilke Oral-B TriZone eltandbørster findes der, og hvilke skal jeg vælge?

Der er 4 forskellige former for TriZone eltandbørster, som hver især har nogle super gode, forskellige funktioner.

TriZone 500: Giver en god rengøring med bevægelige Power Tip-børster, reducerer plak på tænderne for at modvirke tandkødsbetændelse, har en timer der lyder, når du har børstet i de anbefalede to minutter, har en trykcensor, som stopper børstens pulseringer, hvis du børster for hårdt. Den har en batterilevetid på 7 dage og har en flerdimensionel rengøringsproces, som giver 20.000 pulseringer i minuttet og 7.600 fejende bevægelser i minuttet.

TriZone 1000: Har de samme funktioner som TriZone 500, men også en visuel trykindikator, der lyser, når der børstes for hårdt. Eltandbørstens batterilevetid er også på 7 dage, men til gengæld har den 40.000 pulseringer i minuttet og 8.800 fejende bevægelser i minuttet.

TriZone 3000: Har de samme funktioner som TriZone 1000, men også en sensitiv funktion til en mere nænsom børstning samt en isoleringsfunktion, som fjerner pletter på tænderne.

TriZone 5000: Har de samme funktioner som TriZone 3000, men også en tilhørende, trådløs SmartGuide, som hjælper med at optimere dine børsterutiner. Desuden har den en batterilevetid på 10 dage.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)