Oral B børstehoved hvis du prioriterer tandpleje seriøst for dig og din familie.

Et Oral B børstehoved til el-tandbørster er i øjeblikket markedets bedste bud på et kvalitetshoved til din el-tandbørste. Børstehovedet har nænsomme og bløde børster, og er optimal til bekæmpelse af plakdannelser på tænderne.

Hos dental24 har vi specialiseret os i onlinesalg af Oral B børstehoved. Vi har valgt at koncentrere os om produkterne til Oral B, fordi de ganske enkelt er de bedste på markedet. Som specialforhandler køber vi naturligvis stort ind, og det kommer dig til gode i form af Danmarks laveste priser på tandbørstehoveder til el-tandbørster. Således kan du spare 50-75 % ved at bestille dine børstehoveder online i vores overskuelige webshop.

Tænk på dig og din families tand- og mundhygiejne, og vælg så det bedste tilbehør for at opnå det bedste resultat. Vi har Oral B børstehoved, som passer til de fleste kendte Oral B el-tandbørster på det danske marked.

Husk samtidig at danske tandlæger anbefaler, at du jævnligt udskifter dine børstehoveder – min. hver 3 måneders.

Tandkødsproblemer er en daglig plage for rigtig mange danskere, og en del af løsningen på problemet kan være at skifte til en el-tandbørste og et Oral B børstehoved. Det er nemlig klinisk påvist, at brugen af en el-tandbørste fjerner dobbelt så meget plak fra tænderne, sammenlignet med en konventionel manuel tandbørste. Hvis du vil læse mere om tandkødsproblemer og evt. behandling, så læs vores blog indlæg tandkødssygdomme og god mundhygiejne.

Hvis du bestiller Oral B børstehoved i vores webshop, sender vi dem naturligvis fragtfrit til dig. Og bestiller du dem inden kl 17 på alle hverdage, ekspederer vi dem hvis muligt allerede samme dag.

Har du aldrig brugt en el-tandbørste, så har Oral B lavet denne lille video:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)