Valg af elektrisk tandbørste

Synes du, at du bruger for lang tid på at børste dine tænder? Eller er du ikke sikker på, at du kommer helt ud i krogene? I denne artikel vil jeg fortælle dig om nogle af fordelene ved at bruge en elektrisk tandbørste fra Oral-B, og jeg vil samtidig også sætte fokus på et par af de mest populære modeller.

Mange forskellige muligheder med en el-tandbørsten

Før vi kommer til gennemgang af de mest populære Oral-B modeller, er det oplagt at fortælle mere generelt om, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal ud og investere i en ny elektrisk tandbørste. Der findes nemlig rigtig mange forskellige muligheder, og det kan derfor være svært at træffe det rigtige valg.

For at træffe det bedste valg er den første ting, du skal gøre dig klart, prisklassen. Hvor meget er du villig til at bruge på en el-tandbørste? Vil du ubetinget have den smarteste og mest avancerede tandbørste, eller skal den som udgangspunkt være til at betale? Uanset hvad dine overvejelser omkring dette måtte være kan du i hvert fald trygt vælge en elektrisk Oral-B tandbørste. De findes i flere forskellige prisklasser, hvor selv den billigste er af høj kvalitet.

En tandbørste til hele familien

Til forskel fra almindelige manuelle tandbørster har du med en el-tandbørste mulighed for at skifte selve børstehovedet ud, når du føler, at det er slidt, eller hvis I er flere i familien der bruger den samme tandbørste. Det er selvfølgelig en stor fordel, at du kun behøves at købe en el-tandbørste til hele familien, ellers kan det godt blive en dyr fornøjelse.

De fleste synes at børstehovederne er dyre, når de skal købes i det lokale supermarked. Jeg vil derfor anbefale, at du tager et kig på Internettet, hvor du kan købe nye tandbørstehoveder til Oral-B med 50-75% i rabat, hvis du søger på billige børstehoveder fra Oral-B

Længe leve batteriet

I hverdagen vil det nok ikke gøre den store forskel, hvor stor batterikapaciteten i el-tandbørsten er. Men er du typen, der rejser meget kan det være en fordel at vælge en tandbørste, som har et batteri, der kan holde i flere dage. Så slipper du nemlig for at tage oplader og omformer med på turen, når du rejser ud i den store hvide verden.

El-tandbørste til de yngste medlemmer af familien

Oral-B har også lavet en speciel serie af el-tandbørster til børn. De kan med deres specielle, børnevenlige design og størrelse gøre tandbørstning til en leg, der bliver sjovt for barnet (og forældrene). Oral-B’s serie Stages Power har Disney motiver fra Cars, Princess og Mickey Mouse, som gør det muligt, at finde en tandbørste, som passer til barn.

De mest populære Oral-B tandbørster

Jeg har udvalgt en række af de mest populære Oral-B tandbørster, så der gerne skulle være noget for enhver smag og pengepung.

Elektrisk tandbørste Oral-B Triumph 5000
Oral-B Triumph 5000

Oral-B Triumph 5000

Oral-B Triumph 5000 har på mange måder alt det, du kan forvente dig af en high-end el-tandbørste i dag. Det har et stilfuldt design, er trådløs og benytter sig af Oral-B’s nye hjælpeprogram SmartGuide. Dette nye system hjælper dig med tandbørstning via et lille display, som du kan stille ved siden af håndvasken. Displayet holder øje med tiden, og om du børster dine tænder for hårdt. Samtidig fortæller det dig også, hvor du skal børste, så du når hele vejen rundt i munden. Triumph 5000 bruger 3D børstehovedbevægelser, som giver hele 40.000 ind- og udadgående pulseringer samt 8.800 frem- og tilbage oscilleringer i minuttet, hvilket gør, at denne el-tandbørste er suveræn til at fjerne plak.

 

Elektrisk tandbørste Oral-B Professional Care 1000
Oral-B Professional Care 1000

Oral-B Professional Care 1000

Med timer i håndtaget og 3D børstehovedbevægelser er Professional Care 1000 en rigtig god, og effektiv tandbørste, når det kommer til at holde din mund ren for plak. Denne tandbørste fjerne faktisk dobbelt så meget plak som en almindelig manuel tandbørste. Men det stopper ikke her! Professional Care 1000s indbyggede timer sørger for, at du overholder tandlægens anbefaling om to minutters tandbørstning. Dette hjælper dig til en bedre mundhygiejne, og mindsker samtidig risikoen for tandkødssygdomme som f.eks. paradentose.

 

 

 

Elektrisk tandbørste Oral-B Trizone 5000
Oral-B Trizone 5000

Oral-B TriZone 5000

Oral-B TriZone 5000 bygger på Oral-B’s helt nye innovative tre-zoners tandbørstning, der fjerner op til 100 % mere plak end en gammeldags manuel tandbørste – også mellem tænderne. Med sine 5 tilpassede børstefunktioner og brug af SmartGuide (som Oral-B Triumph 5000) kan du med Oral-B Trizone 5000 være helt sikker på at få den bedst mulige børstning af dine tænder. Tandbørsten har udover disse funktioner også en professionel timer med hele fire forskellige intervaller. Den har et batteri, som holder i hele 10 dage, hvis du børster tænder to minutter to gange om dagen. Oral-B Trizone 5000 er den rigtige for dig, hvis du ofte er på farten, og ikke vil undvære følelsen af rene tænder.

Hvad skal du så vælge?

Ja, der er som sagt rigtig mange forskellige modeller, og det kan være svært at finde hoved og hale i dem alle. Men start med at finde ud af hvilket prisleje, du gerne vil finde tandbørsten i, så bliver det hele en smule mere overskueligt. Herefter skal du selvfølgelig overveje, hvordan din nye el-tandbørste skal passer til din hverdag. Er du fortsat i tvivl, så tag en snak med din tandlæge eller tandplejer. De bruger med garanti selv en el-tandbørste fra Oral-B, og kan hjælpe dig med råd og vejledning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)