Lyt til tandlægers anbefaling – Benyt gode børstehoveder

Benyt Oral B børstehoveder

En god mundhygiejne er naturligvis helt afgørende for dine tænders tilstand og velbefindende. Ønsker du at undgå karies, tandkødsbetændelse, paradentose og det, der er værre, er en grundig tandbørstning et must. Et godt tip er at benytte en elektrisk tandbørste med Oral B børstehoveder. Flere og flere indser fordelen ved at gå elektrisk, men det er bestemt ikke lige meget, hvilke børstehoveder du vælger.

Hos Dental24 har vi valgt at fokusere på de bedste børstehoveder på markedet – Oral B børstehoveder. De passer til alle Oral B eltandbørster. Og bemærk de store besparelser du opnår ved at bestille online. Sammenlignet med almindelige butikspriser sparer du faktisk altid 50-75 %, og hvis du bestiller flere pakker, er det muligt at spare endnu mere.

Oral B børstehoveder har vist sig at holde op til tre gange længere end andre billige tandbørstehoveder. Og resultaterne ved tandbørstning med vores hoveder er imponerende. Alle ved, at plak er skadeligt for tænderne. Med en eltandbørste fjerner du en fjerdedel mere tandplak end ved at bruge en konventionel tandbørste. Det vil de fleste tandlæger kunne skrive under på.

Tandlæger er i det hele taget begejstrede for elektriske tandbørster. De anbefaler, at man anvender bløde børster, som er bløde og nænsomme mod tandkød og tænder, og disse kriterier opfylder vores Oral B børstehoveder til fulde. Der er grund til at lytte til tandlægernes anbefalinger, der i øvrigt også indbefatter, at man bør skifte børstehoved på sin eltandbørste mindst hver 3. måned.

De udskiftelige børstehoveder fra Dental24 er designet med inspiration og rådgivning fra tandlæger, og fokus har været på at udvikle et børstehoved, der bearbejder dine tænder og tandkød på den mest nænsomme måde. Resultatet er blevet en børste, der giver naturligt hvidere tænder og giver dig en all round beskyttelse.

Du opnår store fordele ved at handle Oral B børstehoveder hos Dental24. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og i vores webshop finder du udelukkende børstehoveder i absolut topkvalitet. Ved at begrænse os til at sælge vores produkter online sparer vi administrationsomkostninger og kontorleje mv. Det er den direkte grund til, at vi kan sælge Oral B børstehoveder så utroligt billigt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)